Categorii

Statusuri proverbeMesaje SMS de iertareMesaje SMS de despartireMesaje filozoficeMesaje de prietenieMesaje SMS de impacareMesaje SMS LA MULTI ANICitate celebreStatusuri 1 MartieMesaje SMS de 1 MartieStatusuri diverseStatusuri in englezaMesaje SMS de DragobeteMesaje SMS de noapte bunaMesaje de felicitareMesaje SMS de Anul NouMesaje SMS de Buna dimineataStatusuri amuzanteStatusuri DNDStatusuri de CraciunStatusuri de PasteStatusuri de Ziua IndragostitilorStatusuri tristeStatusuri versuriStatusuri de agatatMesaje SMS de dragosteMesaje SMS de Ziua IndragostitilorMesaje SMS de PasteStatusuri de Dragobete

Citate celebre

Am ales pentru tine si prietenii tai cele mai frumoase si celebre citate ale unor mari autori sau personalitati. Delecteaza-te cu cele mai tari citate celebre. Am adaugat noi citate celebre, citeste-le pe toate!

Lista Citate celebre

"Nu exista nici fericire, nici nenorocire pe lume; exista doar compararea unei stari cu cealalta si atata tot. Doar cel care a simtit nefericirea cea mai cumplita e in stare sa simta cea mai mare fericire." (Al.Dumas)

"Fericirea nu este nimic decat sanatate buna si o memorie proasta." (Albert Schweitzer)

"Constitutia doar da oamenilor dreptul la fericire. Trebuie insa sa o gasesti singur." (Ben Franklin)

"Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei!" (Raymond Ruyer)

"Alergam dupa fericire pana departe, fie pe mare, fie pe uscat; dar fericirea e aici, aproape." (Horatiu)

"Secretul fericirii nu este sa faci ceea ce iti place, ci sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci." (James M. Barrie)

” Moartea e o ipoteza pana in momentul cand omul se pomeneste in bratele ei, fara nicio speranta de intoarcere.” (Liviu Rebreanu)

"Dragostea este cea mai frumoasă muzică în partitura vieţii. Fără ea ai fi un etern necunoscut în corul imens al umanităţii." (Roque Schneider)

"Dragostea este tot ceea ce avem, este singura modalitate în care ne putem ajuta unul pe celălalt." (Euripide)

"Dragostea este clipa in care devenim atat de usori...incat ni se pare ca aerul ne alearga..." (Gall)

"Prima dragoste este intotdeauna legata de cele mai mari suferinte." (E.Knight)

"Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins." (Octavian Paler)

"Dragostea incepe cu un suras,creste cu un sarut si se termina cu o lacrima." (K.Tunde)

"Dragostea nu este doar un zâmbet, nu este doar o floare, dragostea este un suflet rănit şi apoi vindecat de altul." (Octavian Paler)

"Dragostea este primul lucru capabil să schimbe total viaţa unei persoane de la o clipă la alta." (Paulo Coelho)

"Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata." (John Gay)

"Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta." (Emanuel Swdenborg)

"Dragostea este sentimentul cel mai maret, care face minuni, care faureste oameni noi, creeaza cele mai mari valori morale." (A. S. Makarenko)

"Inima are taine pe care nici o ratiune nu le patrunde." (Guy de Maupassant)

"Nu conteaza atat de mult ceea ce faci, ci cata dragoste pui in ceea ce faci." (Maica Teresa)

"Nu exista prietenie sau dragoste mai mare ca aceea a unui parinte pentru copilul sau." (Henry Ward Beeche)

"Omul are nevoie de dragoste. Viata fara duiosie si fara iubire nu e decat un mecanism uscat, scartaitor si sfasietor." (V. Hugo)

"Totul sta in voia inimii, pe care nici oamenii, nici cerul, nici chiar propiriile noastre interese nu o pot schimba vreodata." (U. Fuscolo)

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume." (Gabriel José García Márquez)

"Cand inima unui barbat este deprimata de atatea preocupari, ceata este imediat imprastiata in momentul in care apare o femeie." (John Gay)

 

statusuri, sms-uri

Recomandari SMS-uri de Ziua Indragostitilor

  • Din 60 de secunde te-as iubi 59 pt k intr-o secunda sa iau aer si sa te pot iubi in continuare
  • Aseara am privit cerul,au cazut 200de stele,dar nu mi-am pus 200de dorintze;ci mi-am pus una de 200de ori'sa ma iubesti asa cum te iubetzc yo'