Categorii

Statusuri proverbeMesaje SMS de iertareMesaje SMS de despartireMesaje filozoficeMesaje de prietenieMesaje SMS de impacareMesaje SMS LA MULTI ANICitate celebreStatusuri 1 MartieMesaje SMS de 1 MartieStatusuri diverseStatusuri in englezaMesaje SMS de DragobeteMesaje SMS de noapte bunaMesaje de felicitareMesaje SMS de Anul NouMesaje SMS de Buna dimineataStatusuri amuzanteStatusuri DNDStatusuri de CraciunStatusuri de PasteStatusuri de Ziua IndragostitilorStatusuri tristeStatusuri versuriStatusuri de agatatMesaje SMS de dragosteMesaje SMS de Ziua IndragostitilorMesaje SMS de PasteStatusuri de Dragobete

Mesaje SMS LA MULTI ANI

Spune-i LA MULTI ANI, in cele mai diverse moduri posibile. Ti-am pregatit o serie de mesaje SMS de La multi ani cat mai frumoase si pompoase, pentru ca cel care primeste mesajul sa stie ca nu l-ai uitat.

Lista Mesaje SMS LA MULTI ANI

Sa cresti mare si cuminte, multi ani de-acu-nainte, sa ai parte de fericire sanatate si multa iubire.

Lovite-ar trenul fericirii, trasnite-ar fulgerul iubirii, sa-ti cada-ncap un sac cu bani si desigur LA MULTI ANI

Azi, e o zi deosebita pentru tine pasesti pe o noua treapta a vietii.Eu iti doresc sa mergi vrednic(a) pe drumul vietii, sa ai parte de noroc, sanatate si dragoste.

La multi ani! Sa fii fericit la noua varsta si asa sa fii mereu si tot ce iti doresti sa se indeplineasca

La multzi ani cu veselie, sanatate pe vecie, masa plina de bucate, dragoste, succes in toate, bani la greu, noroc cu carul: LA MULTZI ANI si sus paharul!

LA MULTI ANI cu sanatate, sa-ti dea Dumnezeu de toate, dragoste, iubire, bani si un calduros LA MULTI ANI

Un inger bland din cer coboara, se roaga-n taina apoi zboara, de acolo de sus el iti trimite un zambet larg si 3 cuvinte: La Multi Ani!!!

statusuri, sms-uri

Recomandari SMS-uri de Ziua Indragostitilor

  • Din 60 de secunde te-as iubi 59 pt k intr-o secunda sa iau aer si sa te pot iubi in continuare
  • Aseara am privit cerul,au cazut 200de stele,dar nu mi-am pus 200de dorintze;ci mi-am pus una de 200de ori'sa ma iubesti asa cum te iubetzc yo'