Categorii

Statusuri proverbeMesaje SMS de iertareMesaje SMS de despartireMesaje filozoficeMesaje de prietenieMesaje SMS de impacareMesaje SMS LA MULTI ANICitate celebreStatusuri 1 MartieMesaje SMS de 1 MartieStatusuri diverseStatusuri in englezaMesaje SMS de DragobeteMesaje SMS de noapte bunaMesaje de felicitareMesaje SMS de Anul NouMesaje SMS de Buna dimineataStatusuri amuzanteStatusuri DNDStatusuri de CraciunStatusuri de PasteStatusuri de Ziua IndragostitilorStatusuri tristeStatusuri versuriStatusuri de agatatMesaje SMS de dragosteMesaje SMS de Ziua IndragostitilorMesaje SMS de PasteStatusuri de Dragobete

Mesaje SMS de impacare

V-ati certat si crezi ca nu mai exista cale de impacare? Noi te ajutam sa te impaci...ti-am pregatit special mesaje SMS de impacare, cu care vei sensibiliza pe oricine doresti. Niciodata nu este prea tarziu sa spui IMI PARE RAU, vreau sa ne impacam. Acum e sansa ta. Fa tu primul pas spre impacare!

Lista Mesaje SMS de impacare

Impacarea e sabia celor care pot ierta,e scutul care impiedica despartirea,e coiful care protejeaza iubirea,e ceea ce multi nu ajung sa cunoasca....impacarea e o dorinta cereasca!

DACA AS PUTEA sa dau timpul inapoi, as schimba totul in afara de noi doi. Daca am putea sa o luam de la inceput, te-as face sa ma iubesti din zi in zi mai mult.

Esti facut pentru mine total...si, pentru asta, tu trebuie sa lasi fiecare prostie cu alte persoane... fara mine nu va merge nimic in viata ta.

Imi para rau pentru toate gafele pe care le-am facut. Te-am suparat, stiu… regret si sunt dispus sa repar totul.. sunt dispus sa ma schimb!

Acum realizez ca alaturi de tine timpul se scurgea in alt ritm, mergeam cu pasi mai siguri pe drumul vietii si eram toata o veselie… Lasa-ma sa intru din nou in viata ta…

statusuri, sms-uri

Recomandari SMS-uri de Ziua Indragostitilor

  • Din 60 de secunde te-as iubi 59 pt k intr-o secunda sa iau aer si sa te pot iubi in continuare
  • Aseara am privit cerul,au cazut 200de stele,dar nu mi-am pus 200de dorintze;ci mi-am pus una de 200de ori'sa ma iubesti asa cum te iubetzc yo'