Categorii

Statusuri proverbeMesaje SMS de iertareMesaje SMS de despartireMesaje filozoficeMesaje de prietenieMesaje SMS de impacareMesaje SMS LA MULTI ANICitate celebreStatusuri 1 MartieMesaje SMS de 1 MartieStatusuri diverseStatusuri in englezaMesaje SMS de DragobeteMesaje SMS de noapte bunaMesaje de felicitareMesaje SMS de Anul NouMesaje SMS de Buna dimineataStatusuri amuzanteStatusuri DNDStatusuri de CraciunStatusuri de PasteStatusuri de Ziua IndragostitilorStatusuri tristeStatusuri versuriStatusuri de agatatMesaje SMS de dragosteMesaje SMS de Ziua IndragostitilorMesaje SMS de PasteStatusuri de Dragobete

Mesaje SMS de Anul Nou

Am pregatit pentru tine cele mai frumoase mesaje SMS de Anul Nou...Trimite-le tuturor celor din lista ta, noi mesaje de Anul Nou!

Lista Mesaje SMS de Anul Nou

Anul Nou care a venit sa va aduca numai bine, poate un strop de fericire, poate unul de noroc sau chiar toate la un loc. La multi ani!

La multi ani! Un An Nou minunat!

E cumpana dintre ani! Sa privim inapoi cu iertare, inainte cu speranta, in jos cu intelegere si in sus cu recunostinta. La multi ani!

Dimineata aduce SPERANTA. Dupa-amiaza aduce CREDINTA. Seara aduce DRAGOSTE. Noaptea aduce ODIHNA. Iti doresc sa ai parte de toate acestea in Noul An. La multi ani!

Distractie placuta in noaptea asta si un An Nou fericit! S-aveti parte de sanatate, bucurii si fericire!

Noul An ce vine sa v-aduca bucurie, multa multa sanatate si belsug in toate! La multi ani!

Iti doresc de 2011 ori, cate 12 luni de fericire, 52 saptamani de distractie, 365 zile de succes, 8760 ore de sanatate si 525600 minute de noroc. La multi ani!

Un An Nou mai fericit, cu de toate garnisit, sanatate si iubire si cu multa fericire. La multi ani!

statusuri, sms-uri

Recomandari SMS-uri de Ziua Indragostitilor

  • Din 60 de secunde te-as iubi 59 pt k intr-o secunda sa iau aer si sa te pot iubi in continuare
  • Aseara am privit cerul,au cazut 200de stele,dar nu mi-am pus 200de dorintze;ci mi-am pus una de 200de ori'sa ma iubesti asa cum te iubetzc yo'